Merken en Partners

Om goede resultaten te behalen werkt Asmaria Cosmedisch samen met de beste merken en partners.

Onze merken

 

logo.vavin_


Vavín
huidverbeteringsproducten bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen die het natuurlijk functioneren van de huid ondersteunen en daarmee rechtstreeks de vitaliteit van de huid.

Alle producten van Vavín worden ontwikkeld vanuit de gedachte de huid zelf zoveel mogelijk te laten werken.
Hier vindt u meer informatie over Vavín.

 

MARIA GALLAND_Logo.inddErvaar verzorging die de zinnen streelt! Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up – het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.

 

achtergrond1_kl

 

Happy Foot Laboratories is specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten. Hier vindt u meer informatie over Happy Foot Laboratories.

 


logo-rejuviRejuvi
is een merk voor professionele huidverbetering (o.a. ouderdomsvlekken, acne, pigmentvlekken), maar ook verzorging. Het merk voor een totaalpakket voor uw instituut. Hier vindt u meer informatie over Rejuvi.

 

 

 

LyconLogoCMYK_300Lycon Wax heeft 3 verschillende methoden om te waxen. Hot waxing, Lycojet waxing en Strip waxing. Elke methode heeft zn eigen product range en specifieke unieke eigenschappen. De range van Lycon producten bestaat al sinds 1978 en er zijn dan ook vele waxen bij elke methode. Hier vindt u meer informatie over Lycon Wax

make-up-studio-logo-stapel1

 


Make-up Studio
Op het hoofdkantoor in Wormerveer werkt een team van professionele en gedreven medewerkers met passie aan het succes van vandaag en morgen. Hier vindt u meer informatie over Make-up Studio.

Schermafbeelding 2016-06-01 om 14.17.13Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel.

 

LOGO_Laviesage-01-1Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid.

 

logo_2014_laviesageTéadoro is een initiatief van Nederlands kampioen theesommelier Karlijn Dapper en Laviesage nutricosmetics. Téadoro heeft een collectie bijzondere thee-, kruiden- en specerijenmelanges ontwikkeld die niet alleen heel erg lekker zijn om ontspannen van te genieten, maar die ook een buitengewoon waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van het lichaam, de geest en de huid.

Aangesloten bijanbos-schild3

De Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging behartigt – als partner in business – de belangen van haar leden op vakinhoud, kwaliteit & ondernemerschap. Hier vindt u meer informatie over ANBOS.

,